Ontwerp

12 buitengewone tafelontwerpen

12 buitengewone tafelontwerpen

Enige tijd geleden hadden we eerder een verhaal over een aantal nogal ongebruikelijke boekenplanken, maar deze keer staat de schijnwerpers op tafels. Productontwerpers zijn nooit blij met de normale tafels met 4 poten en 1 platte bovenkant. Ze willen experimenteren. En soms leiden experimenten tot verbluffende resultaten:

Marta Antoszkiewicz noemt het de Bulb-stoel. Het is functioneel in gebruik en mooi als het opzij wordt gezet en het bespaart veel plaats.

De hierboven getoonde kitchenette is nog een van Marta's ideeën.

Zou je willen dat je van je tafels stoelen kon maken? Met dit ontwerp van Joel Hesselgren, nou, dat kan!

Hier is een van onze favoriete meubels. Een voorbeeld van echt innovatief en briljant design. Gemaakt door DB Fletcher.

De meest geweldige tafel ooit Bro! - video aangedreven door Metacafe
Een ander concept in ruimtebesparend meubeldesign.

Zou je willen dat je een open haard had? Geen probleem, kijk eens naar deze salontafel van Planika Fires. Deze tafel is milieuvriendelijk en veilig in gebruik en is gemaakt van natuurlijk fineer wengé en bedekt met polyurethaanvernis voor extra duurzaamheid, waardoor het bestand is tegen water, alcohol en hoge temperaturen. Meer ideeën nodig voor open haarden en schoorsteenmantels? Bekijk ons ​​artikel: schoorsteenmantels en omlijstingen

Kinderen overal zwevende paperplanes? Jouw beurt om terug te gaan. Breng de paperplane-tafel naar uw woonkamer. Ontworpen door de Ierse ontwerper Lorraine Brennan.

Denk je dat je het allemaal hebt gezien? Weet je het zeker? Bekijk de NES-controllertafel van Kyle Downes

En hier is een video over hoe u het bedient:

Apple heeft zeker zijn inspiratie gehad op tafels.


iPod-tafel van Ashley Burrows


iPhone-tafel van Tuan Nguyen

En hier brengt Microsoft wat technologie naar de tafel met zijn ‘Surface’

Meer technologie. Hier is nog een technische tafel die misschien van pas kan komen voor je bar. iBar is een systeem voor het interactief ontwerpen van elke bar. Geïntegreerde videoprojectoren kunnen alle inhoud projecteren op het melkachtige staafoppervlak. Het intelligente volgsysteem van iBar detecteert alle objecten die het oppervlak raken. Deze input wordt gebruikt om de geprojecteerde inhoud dynamisch te laten interageren met de bewegingen op de toonbank. Objecten kunnen op hun positie worden verlicht of virtuele objecten kunnen met de vingers worden "aangeraakt".

Ben je dol op inspiratie voor interieurontwerp. Bekijk dan deze video over interieurdesign.


Bekijk de video: Zelf een tafel maken met steigerpijp (Juli- 2021).