Ontwerp

Home Office en Studio Designs

Home Office en Studio Designs

De meesten van ons hebben thuis een persoonlijke ruimte waar we werken. Of het nu gaat om het breien of het online leiden van een bedrijf, de manier waarop we deze ruimte organiseren, bepaalt vaak onze efficiëntie op het werk. Hier zijn enkele tips die u kunt overwegen voordat u uw werkruimte gaat ontwerpen.

1. Het is belangrijk om uw typische werkdag te analyseren. Hoe vaak ga je thuis werken? Wat wordt je typische activiteit? Op welk uur van de dag ga je werken? Is er voldoende ruimte?

2. Denk na over externe factoren. Geluid, licht, temperatuur, privacy, sfeer ... Zijn ze optimaal?

3. Let op ergonomie. Zorg ervoor dat u op de juiste afstand van de computer zit. Gebruik de juiste houding. Het is misschien handig om een ​​goede ergonomische stoel te kopen.

4. Denk eraan om een ​​barrière te creëren tussen werk en gezin. Een van de nadelen die mensen vanuit huis vaak citeren, is dat het moeilijk is om werk en vrije tijd van elkaar te scheiden. Soms kan de verleiding om pauzes te nemen overweldigend zijn, of andersom, u gaat zo op in uw werk en besteedt er meer uren aan dan u zou moeten. Vergeet niet om een ​​balans te vinden.

Afbeeldingen van inspirerende werkruimten

Meubelmaker Potterybarn heeft een uitstekende set meubels voor de werkruimte. Bekijk ze eens. Hier zijn er enkele uit hun collectie.

Aanbevolen literatuur: 30 stijlvolle bureaustoelen voor uw thuiskantoor: van casual tot ergonomisch


Bekijk de video: DIY Home Office Tour - Freelance Designer Workspace (Juli- 2021).