Ontwerp

Cool DNA en biometrische kunst!

Cool DNA en biometrische kunst!

Heb je er ooit aan gedacht om jezelf in kleur te vereeuwigen?

Foto's zijn gemakkelijk en schilderijen ook, maar wat hier wordt getoond, is een inleiding tot de wetenschappelijke vleugel van de beeldende kunst. Letterlijk!

DNA 11, heeft DNA-kunst geïntroduceerd. Ze maken speciale portretten die jouw DNA dragen. Je geeft ze je DNA, de kleur die je mooi vindt, de achtergrond die je wilt en een kader.
Ze sturen je een meesterwerk!

Het sturen van een wangstaafje of een vingerafdrukmonster en het omzetten in kunst die fantastisch en apart is, was tien jaar geleden ongehoord. Het is nu mogelijk gemaakt dankzij een eenvoudig proces en ongeëvenaarde toewijding aan klanttevredenheid.

Met gedrukte vingerafdrukmonsters, DNA-monsters en ‘kusjes’ van klanten, verspreid over vijftig landen, is DNA 11 geplaatst in prestigieuze tijdschriften, tv-shows, musea en zelfs door bedrijven ingehuurd om geschenken voor zijn ambtenaren te personaliseren.

Om een ​​van deze portretten te bemachtigen, hoef je ze alleen maar te schrijven en ze sturen je een DNA-monster of een vingerafdrukkit, met aanwijzingen over hoe ze gebruikt moeten worden. U moet dan het monster terugsturen en plaats maken om die poster aan uw muur te hangen.
DNA 11 doet de rest!

Enkele vingerafdrukportretten.

Benieuwd hoe het werkt? Bekijk deze video eens.

Bedankt voor de tip, Nkiru!


Bekijk de video: 35C3 - Freude ist nur ein Mangel an Information (Juli- 2021).