Ontwerp

Garage Design Contest door Maserati

Garage Design Contest door MaseratiWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

De Italiaanse sportwagenfabrikant Maserati heeft in samenwerking met Architectural Digest Magazine onlangs een wedstrijd gehouden waarin kandidaten werden uitgenodigd om een ​​droomgarage te ontwerpen die geschikt is voor het parkeren van een Maserati. De garageontwerpwedstrijd ontving veel interessante inzendingen en Maserati kondigde zojuist het winnende ontwerp aan. Het winnen garage ontwerp was van Holger Schubert uit LA in de VS.

Volgens hem waren er twee hoofddoelen in gedachten: het creëren van een pure en ingetogen minimalistische omgeving waarin men zich kan concentreren op de auto als een kunstwerk en de ultieme beleving kan creëren voor de bestuurder om thuis te komen.

Hier is een video van het interieur van de garage.

Trouwens, als je andere coole garages tegenkomt waarvan je denkt dat ze hier bij Home-Designing moeten worden vermeld, vermeld dat dan in de comments. We hebben ook een gestage stroom van coole berichten zoals deze bij Home Designing en als je graag op de hoogte wordt gehouden wanneer we meer van zulke inspirerende berichten hebben, abonneer je dan op onze feed of nieuwsbrief!

Hier zijn enkele van de andere inzendingen voor de wedstrijd:

Er was ook nog een parallelle wedstrijd voor een conceptgarage die nieuwe horizonten in garageontwerp verkende. Winnaar voor deze categorie was Chris Altman van Stubbs Muldrow Herin Architects.

Zijn ontwerpbenadering streeft ernaar de relatie tussen auto, bestuurder en garage opnieuw te definiëren. In tegenstelling tot de typische garage van vandaag, herdefinieert het ontwerp het idee van de garage van een opslagruimte naar een plek die de kwaliteit en het prestige van de auto vertoont. In concept is de garage ontworpen om de aandacht weer op de auto te richten.

Omdat dit inderdaad een conceptcategorie was, hadden de ontwerpers een bal. Bekijk hier nog een paar onconventionele.

Bezoek hier alle inzendingen en volledige wedstrijdinformatie.

Voel je vrij om ons in de reacties te vertellen welke jouw favoriet is.


Bekijk de video: 2015 Ram How To: Programming Your Homelink Garage Door Transmitter (Augustus 2022).