Ontwerp

Archipelago House: A Home by the Lake

Archipelago House: A Home by the Lake

Wonen op een tektonisch bord? Als je dat doet, scroll dan vooruit om te zien waar je weg kunt rennen als je de tijd vindt!

Genesteld in een van de archipels in Zweden, is dit huis aan alle kanten omgeven door de zee en wordt het de perfecte ontsnapping voor iedereen die gestrest of verveeld is met zijn leven. Gebouwd op een platform met een eenvoudig thema binnenshuis, werd dit archipelhuis gebouwd met hout en glas.

De perfecte plek voor een barbecue en een avond met vrienden of zelfs een nieuwjaarsfeest, dit huis zal zeker alle verlangens vervullen die in het hart opkomen bij het zien van door de mens gemaakte schoonheid samen te voegen met de overvloed van de natuur.

Als u prachtige zomerhuizen zoals deze tegenkomt waarvan u denkt dat ze hier bij Home-Designing moeten worden vermeld, vermeld ze dan in de opmerkingen. We hebben ook een gestage stroom van coole berichten zoals deze bij Home Designing en als je graag op de hoogte wordt gehouden als we meer van zulke inspirerende berichten hebben, abonneer je dan op onze feed of nieuwsbrief!

Deel het op een van de onderstaande socialemediakanalen om ons uw stem te geven.


Bekijk de video: Stone, Glass and Wood House in the Czech Countryside (Augustus 2021).