Ontwerp

Apple Store in Parijs

Apple Store in Parijs


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Gevestigd in de Carrousel du Louvre, werd de eerste winkel van Apple in Parijs ingewijd na lang wachten. Mac-enthousiastelingen wachtten dagen van tevoren om een ​​glimp op te vangen van de opening van hun favoriete merk dichtbij hen. Geef de producten of de chique interieurs de schuld, de buzz die deze winkel genereerde overtrof alle andere winkelopeningen van over de hele wereld. Net als zijn producten, komt de voortreffelijke ontwerpsmaak van Apple ook tot uiting in zijn winkels.

De fotograaf, Roy Zipstein, die de afgelopen vijf jaar bij Apple werkt, fotografeerde Apple-winkels van over de hele wereld. Als het land hier iets mee te maken heeft, weten we het niet, maar hij zegt dat zijn meest memorabele shoot in de Apple Store tot nu toe in Parijs is geweest.

Een complete traktatie voor zowel Mac- als designliefhebbers, de winkel houdt ons bezig met de vraag: komt het in de volgende Dan Brown-roman?

Als u dergelijke winkelopeningen tegenkomt waarvan u denkt dat ze hier bij Home-Designing moeten worden vermeld, vermeld ze dan in de opmerkingen. We hebben ook een gestage stroom van coole berichten zoals deze bij Home Designing en als je graag op de hoogte wordt gehouden wanneer we meer van zulke inspirerende berichten hebben, abonneer je dan op onze feed of nieuwsbrief!


Bekijk de video: My Day at Apple with the new iPhone X! (Juni- 2022).


Opmerkingen:

 1. Sinclaire

  Er zit iets in. Nu werd alles me duidelijk, bedankt voor de informatie.

 2. Desire

  Between us speaking, I would address for the help in search engines.

 3. Tole

  Is het absoluut met je eens. Ik denk dat dat het goede idee is.

 4. Grantley

  remarkably, this funny opinion

 5. Lueius

  Ik vind dit een briljant idee.Schrijf een bericht