Ontwerp

Vliegtuigen uit de Koude Oorlog omgebouwd tot luxe hotel

Vliegtuigen uit de Koude Oorlog omgebouwd tot luxe hotelWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Wie zou kunnen raden dat een door oorlog getroffen vliegtuig zo spectaculair goed kan worden gerecycled en gerecycled! Zelfs de makers van dit vliegtuig met 120 zitplaatsen zouden versteld staan ​​als ze nu zouden zien wat er van hun vliegtuig is geworden. Er zijn geen tekenen van de Koude Oorlog, maar het vliegtuig is omgetoverd tot een luxe suite voor twee personen.

Op het eerste gezicht lijkt het alsof je midden in een gerestaureerd vliegtuig staat. Pas als je binnenkomt, krijg je een kick tussen de tanden dat het is omgebouwd tot een luxe suite !!!

De kuip is onaangetast, nog in originele staat. De slaapkamer heeft effen witte panelen in halfglanzende afwerking. Helemaal wit, de muren, wandtapijten worden gebroken door een zwarte hoofdsteun aan de achterkant. De opvallende kuilen geven de kamer een elegante uitstraling. Tussen de slaapkamer en de leeszaal is het bad ondergebracht. Door het cilindrische interieur van een vliegtuig spelen de kuilen langs de lange loopbrug goed met licht en schaduw. De kleedkamers zijn intelligent aan de zijkant geplaatst, met kleerkasten.

Keuken lijkt op een voorraadkast met duidelijke lijnen; de magnetron en de koelkast gaan goed samen met de zijwand voor een nette uitstraling. Een kleine zithoek aan het einde complimenteert voor het dineren. Het flatpanel, muzieksysteem enz. Voegt waarde toe aan deze plek en maakt het daardoor een plek waar een klein gezin zich tijdens hun verblijf verzamelt. Aan de andere kant van het bad is de leeszaal, waar u kunt genieten van een kopje koffie terwijl u ontspant met uw favoriete boek.


Bekijk de video: De zandvloed - Vredestaak Koninklijke Landmacht Tunesië 1969 - 70 (Augustus 2022).