Ontwerp

Gerecycled Home Decor

Gerecycled Home Decor

Denk je na over wat je moet doen met het afval in je huis? We kwamen Recycleart tegen, een zeer interessante website met leuke beste ideeën om het beste uit afval te halen. Als je op zoek bent naar inspiratie, bekijk dan onderstaande afbeeldingen:

Deze kleine libel bestaat uit dingen die je onder alle andere omstandigheden van de hand zou doen, zelfs zonder erbij na te denken.


Dit kleurrijke hoofdeinde gemaakt van boekomslagen is artistiek genoeg om het een deel van je slaapkamer te maken!


Heb je een eenzame sok rondslingeren? Maak je geen zorgen, want het kan worden gebruikt om te versieren op een manier die je je nooit had kunnen voorstellen!


Als je een techneut bent met een autokerkhof vol primitieve gadgets, laat je dan inspireren door de muurschilderingen van Echslectir. Gemaakt van 785 5,25â € ³, vraagt ​​deze pixelart om een ​​staande ovatie.

Deze hier van Heath Nash is een inspirerend idee om ‘andermans afval’ te transformeren in een gewild modern kunstwerk.

Neem een ​​idee uit de afbeelding hierboven en gebruik de afgedankte laboratoriumspullen goed.

Ben je een wijnliefhebber die dol is op tuinieren? Dit kun je doen met de lege wijnflessen. Misschien zou een afgedankte wijnkaraf een slimme complementaire vaas zijn om in de buurt te laten zien.

Ben je nog op zoek naar innovaties? Heb je iets met het verzamelen van postzegels? Dit is het moment om ze eruit te halen en collages te maken die de moeite waard zijn om te waarderen.

Sommige mensen hebben bizarre gewoonten zoals het verzamelen van kaartjes. Maar het klinkt niet zo bizar als het op deze manier wordt gebruikt!

Als je dit bericht leuk vond, bekijk dan het bericht over Ingeniously Reused Products.


Bekijk de video: DIY 2020 DECOR TRENDS on a Budget. Thrift Flip Home Decor. XO, MaCenna (Augustus 2021).