Ontwerp

Het droomhuis dat u niet kunt bezitten

Het droomhuis dat u niet kunt bezitten

Dit zou het huis van de Iron Man een vlucht voor zijn geld kunnen geven. Ongeveer 40 mijl ten noorden van Auckland is Nieuw-Zeeland de perfecte plek voor een voorgesteld droomhuis. Hoewel dit op dit moment slechts een architecturale visualisatie is, is dit het soort huis dat je normaal gesproken zou verwachten van een Bond-filmschurk!

Mahina, Maori voor maan, ontworpen door Weber Consulting, was oorspronkelijk gepland om op het relatief onbewoonde Kawau-eiland te worden geplaatst. De bewoners van het eiland zijn echter verscheurd of ze het wel of niet willen laten bouwen. De controverse heeft tot internationale belangstelling geleid en volgens de New Zealand Herald News zegt de officiële website van de Mahina dat het maanvormige huis overal op aarde kan worden gebouwd.

In de literatuur van de website staat: 'Een overwegend moderne woning met een ‘Bondesque’ suggestie uit het verleden; het glamoureuze tijdperk van martini's en smokings. ”

'Verdrijf de misvatting dat wit starck (sic) of sober is. Hier is het weelderig, weelderig, weelderig. '

Het huis is 827 vierkante meter groot en heeft een technische ruimte, een terras, een zwembad en een "thermische massa" om de binnentemperaturen te regelen.

Video en afbeeldingen volgen.


Bekijk de video: Eerste huis kopen starter - huis kopen stappenplan (Juli- 2021).