Ontwerp

Kan het kantoor van een financiële onderneming ooit cooler zijn dan dit?

Kan het kantoor van een financiële onderneming ooit cooler zijn dan dit?



We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Als u de standpunten zou volgen, zou u het in San Francisco gevestigde kantoor van Artis Capital Management kunnen verwarren met een luxe hotel. Het landschap dat het kantoor biedt is verbluffend en ik betwijfel of we ooit eerder een kantoor in een dergelijke setting zijn tegengekomen. Rottet Studio-architecten waren betrokken bij het ontwerp en hier is wat ze erover te zeggen hebben:

Het ontwerpteam wilde een ontspannende werkruimte creëren die was afgestemd op de unieke cultuur van het bedrijf, de San Francisco-omgeving en een omgeving die meer thuis dan kantoor was voor het 14-koppige handelsteam. Het kantoor is opgevat als een 'witte doos'. Terwijl de witte vlakken loslaten, worden de materialen, texturen en kleuren erachter zichtbaar, wat resulteert in een 'visueel rustige' ruimte die de constante visuele stimulatie van meerdere computerschermen tegengaat. Geen muren raken de omtrek en servicegebieden bevinden zich rond de kern, waardoor een duidelijk uitzicht over de hele stad mogelijk is. Op maat gemaakt tapijt bootst het water op de kust na. Een donkergrijze gespleten steen omringt de hele vloer tussen kolommen om het idee van kabbelend getij aan de waterkant te versterken. Langs de Bay-kant worden incisies in de witte doos in het plafond gesneden in een patroon dat binnenvaartschepen in de Bay emuleert. Deze incisies zijn weggesneden om een ​​warm houtmateriaal daarbuiten te onthullen en omgevingslicht te bieden. De stadszijde is stijver en orthogonaal en bootst het rasterpatroon van de stad na. De zes kleine kantoren doen dienst als mini-kunstgalerijen. Een gigantische deur verbergt het werkgebied en, wanneer gesloten, is de ruimte vrij van visuele elementen waardoor de indrukwekkende kunstcollectie het kenmerk kan zijn. De stoelen in lounge-stijl met bijpassende voetenbankjes stellen werknemers in staat zich terug te trekken in hun 'huis' en te ontspannen.

Bedankt, tijdgenoot.

Deel het op een van de onderstaande socialemediakanalen om ons uw stem te geven.


Bekijk de video: Eerlijkheid duurt het langst. Dat-kan-toch-anders-man (Augustus 2022).