Ontwerp

3 geweldige miniatuurgebouwen die je zou willen zijn echt!

3 geweldige miniatuurgebouwen die je zou willen zijn echt!We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Speelgoedhuizen zijn al vier eeuwen een voorwerp van genegenheid en verbeeldingskracht van kinderen. En als je ons artikel over een papieren kasteel hebt gezien, weet je dat volwassenen ook de verzameling en het maken van miniatuurgebouwen als hobby hebben overgenomen, dus we wilden de hedendaagse poppenhuisontwerpers en de methode achter hun fantastische waanzin.

De Lord of the Rings liefhebber, Maddie Chambers, handgemaakte een replica van het beroemde Hobbit-gat dat bekend staat als Bag End. Ze begon het als een project op de universiteit en draagt ​​sindsdien bij tot de perfectie ervan - als dat zelfs mogelijk is. In een jaar tijd was alles, van de open haard tot de handgemaakte dekbedden, een liefdeswerk. Deze scène is volledig uitgerust met een vast bemost dak dat een magische ondergrondse wereld onthult waar iedereen zich over kan verwonderen! Het is nu te zien in het Dolls House Emporium voor geïnteresseerden.

Met werkaccessoires en zo, is de interpretatie van een poppenhuis van deze designer Elaine Shaw een hi-tec met drie verdiepingen en een luxueus modern huis. De aandacht voor detail is prachtig met items binnenin die griezelig realistisch zijn en volledig met de hand gemaakt! Wowsers! Hé als je het echte niet kunt betalen - creëer je fantasie in kleine stapjes ... niets mis met een kleine wet van aantrekkingskracht!

Nu dit Lord of the Rings minnaar krijgt van ons een punt voor innovatie, voor de manier waarop hij de lichtzinnige lucifer (eigenlijk duizenden niet-zwaveltip-wedstrijden) heeft geborgen en opnieuw heeft gebruikt bij het samenstellen van Minas Tirith! Een toegewijde hobby die Patrick Acton in 1977 begon, heeft zijn architectonische vaardigheden en oog voor detail verfijnd met een precisie die alleen een die-hard LOTR-fan zou kunnen bezitten.


Bekijk de video: Mazda MX-3 V6 commercial (Augustus 2022).