Ontwerp

Russisch huisontwerp: een menagerie van moderne tinten

Russisch huisontwerp: een menagerie van moderne tinten

Dit Russische huis, ontworpen door architect Andrew Stuben, heeft een enigszins ongebruikelijke benadering van een eigentijds interieur. We zijn eraan gewend geraakt om spierwitte muren te vinden met pittige accenten, of misschien een gladde crème met een rand met zwarte basisnoten, maar het palet van deze plek is van een andere mix. De naast elkaar geplaatste kleurencombinaties zijn een beetje vreemd in deze woning, met hier en daar botsende tinten, maar deze zorgen ervoor dat de overheersende architectonische details sterk blijven. Er is in geen enkele ruimte een koel of een warm palet, maar eerder een golvende selectie van de twee waar het oog overheen moet dansen om elk afzonderlijk kenmerk op te nemen.

  • 1 |
De woning heeft een totale oppervlakte van net geen duizend vierkante meter, met een totale woonoppervlakte van 656 vierkante meter, compleet met vier slaapkamers met badkamers en kleedkamers.

  • 2 |
De open indeling van de woon / eetkamer / keukenruimte loopt door een spectrum van bruine tinten, te beginnen met een samenhangende plafondkleur die aansluit bij de houten elementen van de kamer, en onderstreept in een tegel die een rood accent introduceert vlek.

  • 3 |

  • 4 |
De groene tint van de geglazuurde binnenwand vormt een ongewoon contrast met de muur- en plafondkleuren.

  • 5 |

  • 6 |

  • 7 |

  • 8 |
Er is een klein kabinetkantoor op de tweede verdieping dat uitkijkt op de lounge beneden en een hoofdkantoor van honderd vierkante meter dat de hele derde verdieping alleen beslaat.

Ontvang gratis updates via e-mail of Facebook

... EN KRIJG DEZE EBOOK GRATIS

  • 9 |
Het huis heeft een Russische oven met een houtoven die culturele contexten van oud en nieuw combineert en zich slechts verwijdert van traditionele elementen van het dorpsleven om een ​​moderne minimalistische vorm te omarmen.

  • 10 |
De moderne rand van het huis is gedempt met niet-zo-moderne jachttrofeeën; de macabere collectie maakt een museum in het grote kantoor aan huis.

  • 11 |

  • 12 |

  • 13 |
Het eetgedeelte is gescheiden van de chefszone door glazen binnendeuren, zodat gasten kunnen deelnemen aan de actie of afgeschermd kunnen worden van de kookluchtjes.

  • 14 |

  • 15 |

  • 16 |

  • 17 |


Deel het op een van de onderstaande socialemediakanalen om ons uw stem te geven.


Bekijk de video: The agony of trying to unsubscribe. James Veitch (Juni- 2021).