Ontwerp

Futuristische villa in Wenen

Futuristische villa in Wenen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Dit futuristische gebouw, ontworpen door Project A01 Architects, ligt op de heuvel en ziet eruit als een aangemeerd ruimtevaartuig. Het sculpturale huis is gemaakt als een residentie voor een alleenstaande familie, gelegen in een dorp niet ver van Wenen. Deze opvallende beelden, van de Duitse fotografe Brigida Gonzales, nemen ons mee op een rondleiding door de woning.

  • 1 |
Enorme 'benen' stabiliseren het bouwwerk op een met gras begroeide heuvel met heidetuinen.

  • 2 |
Ramen van vloer tot plafond snijden lange delen van het witte hoekige gebouw weg.

  • 3 |

  • 4 |

  • 5 |

  • 6 |

  • 7 |
Het privézwembad van de woning ligt tegen de zijkant van de woning, in de open lucht.

  • 8 |

Ontvang gratis updates via e-mail of Facebook

... EN KRIJG DEZE EBOOK GRATIS

  • 9 |

  • 10 |

  • 11 |
Intrekbare deuren verwijderen de glazen barrière tussen de binnen- en buitenruimtes, waardoor het dagelijkse leven van de belangrijkste woonruimtes naar de speeltijd bij het zwembad kan stromen.

  • 12 |
Een trap leidt vanaf de patio bij het zwembad naar een eetgedeelte in de buitenlucht.

  • 13 |
Het interieur van de woning is licht en helder, gedecoreerd met puur witte verf, vitrages en bleke meubels.

  • 14 |
Een vloerkleed in de woonkamer weerspiegelt de tinten van de deken van groen gras daarachter en een leisteengrijze open haard zet het natuurlijke schema voort.

  • 15 |
In de keuken beslaat een zeer eigentijds schema één muur in een strook witte eenheden, terwijl een ongewoon centraal eiland een andere muur oprekt in een scherp in het oog springend ontwerp dat een architecturale cutaway accentueert. Zowel het kookeiland als de nabijgelegen eetkamerstoelen zijn uitgekozen in een diepere tint die de bleke leefruimte een boost geeft.

  • 16 |
Glazen balustrades houden een centraal gelegen, open trap die er licht en ongecompliceerd uitziet. Boven de eettafel voegt een grote witte kroonluchter een vleugje decadentie toe aan het minimale interieur.

  • 17 |
Een zwarte oven voltooit de donkere reeks zwarte backsplash in de keuken in de voorbereidingsruimte.

  • 18 |

  • 19 |
In de badkamer staat een modern vrijstaand bad centraal in de grote ruimte, na een aantrekkelijke houten vloerbehandeling. Het panorama dat zich uitstrekt over de heuvel daarachter zorgt voor een rustige badtijd.

  • 20 |


Aanbevolen literatuur
Futuristisch interieur


Bekijk de video: Wunderbare Villa zum Verkauf in Wien (Juni- 2022).


Opmerkingen:

  1. Devery

    Bravo, jouw idee briljant

  2. Yoman

    Toegegeven, een heel handig ding

  3. Thierry

    Bravo, deze briljante gedachte zal van pas komen

  4. Sutter

    Geweldig, dit is een waardevol antwoord

  5. Guillaume

    original and useful!

  6. Rahul

    iets te kiezen hebben



Schrijf een bericht