Ontwerp

Landhuis in Colombia

Landhuis in Colombia

Gelegen op een steil stuk land dat langs de zijkant van een heuvel naar de stroom "El Cojo" reikt, in de stad Villeta, ligt dit Colombiaanse huis op 967 meter boven zeeniveau in een warm en droog klimaat. De opdracht voor de architecten, Arquitectura en Estudio en Natalia Heredia, riep op tot een woning met drie slaapkamers die volledig kan worden gesloten wanneer de eigenaren niet in residentie zijn, gebouwd op een oppervlakte van 550 vierkante meter.

  • 1 |
Een terras en een zwembad waren ook eisen van de architecturale opdracht, en de opdracht werd vervuld en overtroffen: een reeks zwembadterrassen, zonneterrassen en uitgebreide openluchtloungeruimtes culmineren in een enorme leefruimte, waardoor de huiseigenaren vrij kunnen stromen en comfortabel tussen luxe binnen- en buitenleven.

  • 2 |
Vanaf de sociale ruimtes en de patio bij het zwembad heeft u uitzicht op de bergen.

  • 3 |
De buitenste houten schermpanelen sluiten het huis af en geven tegelijkertijd een uitstraling die past bij de omringende natuur.

  • 4 |

  • 5 |
Tuinen vinden ook privacy achter de houten behuizing van de huizen.

  • 6 |

  • 7 |
Als je het huis binnenkomt, bouwt een smalle, lage toegangsweg nieuwsgierigheid op naar wat voor je ligt, voordat de afmetingen openbarsten op het belangrijkste sociale gedeelte van het huis, waar een prachtig uitzicht op de bergen wordt omlijst om buiten de patio te waaien. gebied lijkt bijna op het water te drijven, dankzij de grote waterpartij bij de vooringang en het zwembad aan de achterkant van het pand.

  • 8 |
Het zwembad en de terrassen genieten de hele dag van de zon zonder enige schaduw van het huis, omdat het pand noord-zuid georiënteerd is.

Ontvang gratis updates via e-mail of Facebook

... EN KRIJG DEZE EBOOK GRATIS

  • 9 |
Handgeschilderde pooltegels spelen op de blauwgroene kleuren die te zien zijn in het nabijgelegen bos.

  • 10 |

  • 11 |

  • 12 |

  • 13 |

  • 14 |
In het hart van het huis groeit een Acacia onder een leegte in het dak, dit markeert het ontmoetingspunt van de twee hoofdassen van het huis.

  • 15 |

  • 16 |

  • 17 |

  • 18 |

  • 19 |

  • 20 |
Kamers openen zich naar de bergen en creëren ruimtes die worden geraakt door de natuur.

  • 21 |

  • 22 |

  • 23 |
Onder een strakke horizontale daklijn is het huis volledig afgesloten op de naderende weg, waardoor de bewoners ultieme privacy hebben. De lege gevel creëert bijna een mysterieuze sfeer rond het terrein, waar nieuwe bezoekers en toeschouwers zich kunnen afvragen wat zich binnenin verbergt.

  • 24 |

  • 25 |


Via ArchDaily

Deel het op een van de onderstaande socialemediakanalen om ons uw stem te geven.


Bekijk de video: TOP Travel Accessories 2020!! Dont Travel Without These Essentials (Juni- 2021).