Ontwerp

Een modern zomerhuisje maakt gebruik van ton prachtige walnoot

Een modern zomerhuisje maakt gebruik van ton prachtige walnoot

Dicht bij de natuur leven en eigenlijk in de natuur leven zijn heel verschillende dingen. Er zijn er maar een paar die echt onder de sterren willen slapen met een rots als kussen. Maar er zijn er nog veel meer die zich dicht bij de natuurlijke wereld en haar schoonheid willen voelen. Dit zomerhuisje in Dnepropetrovsk, Oekraïne, dat volledig opnieuw is ontworpen door het Sergey Gotvyanskys-team bij NOTT Design Studio, laat de schoonheid van de natuurlijke omgeving zien, maar biedt nog steeds alle moderne gemakken die een gezin zich maar kan wensen.

  • 1 |
Het huis met twee verdiepingen heeft een gemeenschappelijk ontwerp met gemeenschappelijke woonruimtes op de begane grond en privékamers op de bovenste verdieping. Op de begane grond is een verzonken woonkamer en open keuken die naadloos overgaat in een heerlijke zonnige eetkamer. Door het hele huis voelen we de invloed van het glanzende hout dat walnoot is. Van de zichtbare plafondbalken op het lagere niveau tot de op maat gemaakte lambrisering achter de televisie, tot het met de hand gesneden bedframe in de slaapkamer, de prachtige chocoladekleur en natuurlijke nerven creëren een warme en toegeeflijke sfeer terwijl ze toch eenvoud vieren.

  • 2 |

  • 3 |

  • 4 |

  • 5 |

  • 6 |

  • 7 |

  • 8 |

Ontvang gratis updates via e-mail of Facebook

... EN KRIJG DEZE EBOOK GRATIS

  • 9 |

  • 10 |

  • 11 |

  • 12 |

  • 13 |

  • 14 |
Hoewel de afwerking van het huis weinig is, met de nadruk voornamelijk op de belangrijkste meubels en luxe materialen, zijn er handgemaakte keramiek van Sergey Gorban die door het huis is verspreid voor een beetje meer persoonlijkheid.

  • 15 |

  • 16 |

  • 17 |

  • 18 |

  • 19 |

  • 20 |

  • 21 |

  • 22 |

  • 23 |
Om de tweede verdieping te bereiken, kunnen bewoners genieten van de minimalistische trap die breed en diep is, waardoor het net zozeer een sculpturaal element lijkt als een noodzakelijk kenmerk. Eenmaal op de bovenste verdieping behouden de hoofdslaapkamer, de kinderkamer en de gastenkamer dezelfde toon. Elke kamer streeft ernaar het natuurlijke zonlicht te maximaliseren dat vanuit de locatie van het huis in de buurt van een reservoir kan stromen, terwijl witte muren werken in plaats van tegen de sterke houtkenmerken.

  • 24 |

  • 25 |

  • 26 |

  • 27 |

  • 28 |

  • 29 |
In de badkamer nemen prachtige stenen tegels de plaats in van de walnoot, waardoor deze wat meer leven en textuur krijgt dan standaard marmer zou kunnen bieden.

  • 30 |

  • 31 |

  • 32 |

  • 33 |

  • 34 |


Deel het op een van de onderstaande socialemediakanalen om ons uw stem te geven.


Bekijk de video: Aston Martin Valhalla: 1000 pk uit een hybride-V6. Sjoerds Weetjes #184 (Juni- 2021).