Ontwerp

Een helder huis met veel opslagvriendelijke ruimte

Een helder huis met veel opslagvriendelijke ruimte

Soms gaat het erom de beste manier te vinden om een ​​bestaande ruimte voor u te laten werken. In het geval van dit appartement in het centrum van Sofia, nam Dont DIY Studios de taak op zich om een ​​eigentijdse leefruimte te creëren. Het had voldoende opslagruimte nodig, slim gebruik van ontwerpkenmerken om rommel te minimaliseren, en een voordelig ontwerp om het natuurlijke licht dat beschikbaar was te maximaliseren.Wed is een succes. Laten we verkennen, zullen we?

  • 1 |
De woonkamer heeft een op maat gemaakte multiplex tafel die ook kan dienen als werkruimte of als eettafel.

  • 2 |
  • Ontwerper: Dont DIY Studio
De ruimte kan gemakkelijk van werk naar spel gaan en weer terug, op basis van de gemaakte ontwerpkeuzes.

  • 3 |
Deze gezellige zithoek is een welkome plek om even te ontspannen en na te denken.

  • 4 |
Er is genoeg wit multifunctioneel opbergmeubilair om schoenen, kleding en zelfs de wasmachine van de eigenaar te verbergen.

  • 5 |
Een zwart roterende Jean Prouve Vitra zwenkarm wandlamp zweeft over de bank en creëert een uniek visueel punt.

  • 6 |
Een groot raam geeft een prachtig uitzicht op het buitenleven.

  • 7 |
Hoewel niet groot, biedt dit woongedeelte voldoende ruimte om comfortabel te entertainen.

  • 8 |
De witte muur voor het zitgedeelte dient eigenlijk als projectiescherm voor film- en tv-weergave, een uniek gebruik van die specifieke ruimte.

Ontvang gratis updates via e-mail of Facebook

... EN KRIJG DEZE EBOOK GRATIS

  • 9 |
De lichtblauwe Scandinavische bank contrasteert met de blootgestelde bakstenen muur die wit is geverfd.

  • 10 |
Hier kunt u de volledig verborgen keuken zien opgaan in de omringende muren.

  • 11 |

  • 12 |

  • 13 |

  • 14 |
De ingebouwde keuken maakt gebruik van multiplex en is uniek omdat het volledig te verbergen is achter schuifdeuren, ook geschilderd in hetzelfde wit als overal in de ruimte.

  • 15 |

  • 16 |
De chevron van de houten vloer zorgt voor een interessant beeld dat overal in de ruimte te vinden is.

  • 17 |
In hetzelfde gebied als de ingebouwde open haard vind je ook apparaten en een airconditioning.

  • 18 |
Een kleine open haard werd ingebouwd in een grote witte kast, die licht gaf in wat het donkerste deel van de ruimte was.

  • 19 |
En net als andere ontwerpkeuzes in de hele ruimte, combineert de slaapkamer het op maat gemaakte met het puur moderne. Een perfect evenwicht.

  • 20 |
Het slaapgedeelte is helemaal wit en heeft een grote ingebouwde kledingkast langs de muren. Het bed is op maat gemaakt en gemaakt van multiplex.

  • 21 |
De garderobekamer is te bereiken door door een grote witte schuifdeur te lopen. Het dient ook als slaapgedeelte voor het huisdier van de eigenaar.

  • 22 |
Met behulp van witte epoxyhars leidt een vloerstrip u naar de badkamer terwijl u de woon- en slaapkamer scheidt.

  • 23 |
Deze levendige plank bevat zorgvuldig samengestelde spullen, zodat de ruimte rommelig aanvoelt.

  • 24 |
De vestibule van het appartement werd vergroot.

  • 25 |

  • 26 |
Er is een yogadek gebouwd van grijs graniet, evenals een wintertuin om de ruimte frisheid en leven te geven. Een kleine ontsnapping.

  • 27 |
Naast het uitbreiden van de vestibule, werd de voormalige keuken van het appartement ook omgebouwd tot een kledingkast om de bewoners extra opslagruimte te geven.

  • 28 |
Slimme opslag is er in overvloed in deze moderne leefruimte.

  • 29 |
Op maat gemaakte rekken zorgen voor een aantrekkelijke opslag van media.

  • 30 |
Het plafond in het appartement is ook verlaagd om ventilatiekanalen te verbergen die aan de keuken moesten worden toegevoegd.

  • 31 |

  • 32 |
De badkamer is schoon, minimaal en helder.

  • 33 |
De plattegrond toont de zorg die aan het ontwerp is besteed, niet alleen voor ruimtelijke overwegingen, maar ook voor functie.

  • 34 |


Deel het op een van de onderstaande socialemediakanalen om ons uw stem te geven.


Bekijk de video: TACO OSO, EEN HUIS BINNEN TIEN DAGEN (Juni- 2021).