Ontwerp

Twee verfijnde luxe appartementen in NY (inclusief plattegronden)

Twee verfijnde luxe appartementen in NY (inclusief plattegronden)We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Als je op zoek bent naar inspirerende huizen, heeft New York genoeg verborgen juweeltjes. Dit bericht onderzoekt twee uitgestrekte luxe appartementen met zorgvuldig geënsceneerde interieurs die het bewonderen waard zijn. Hoewel beide verschillende thema's gemeen hebben (stijlvolle metalen accenten, klassieke meubels), bevat elk van deze elementen een andere architecturale achtergrond. Zo behoudt de eerste zijn industriële kader terwijl de tweede originele Art Deco-details heeft. Of je nu droomt van het bezitten van je eigen penthouse in NY of gewoon ideeën nodig hebt voor je volgende renovatie, dit bericht levert.

Dit prachtige 4.871 vierkante meter grote appartement beslaat een duplexruimte bovenop de Walker Tower. Het moderne interieur respecteert de traditionele architectonische details en bevat veel van de originele art-decodetails uit de jaren 30 toren. De binnenhuisinrichting biedt ook een knipoog naar de geschiedenis van het gebouw: metalen accenten en blokvormige geometrische patronen zijn overal overvloedig aanwezig, en contrasterende zwart-witte thema's worden naadloos afgewisseld met rustige, natuurlijke paletten.

Geïnspireerd messing meubilair versterkt de Art Deco-flair die aanwezig is in de klassieke kenmerken van het gebouw, zoals het ingewikkelde plafond, de zwarte chevronvloeren en de adembenemende trap.

Geometrische details zetten het thema voort, maar op een meer ingetogen manier. Deze hoek toont iets unieks aan de vloeren, hoe verschillende dunne sporen van chevronvloeren de ruimte tussen de bank in het raam en de eetkamer opbreken.

Dit appartement beslaat een royale plattegrond van 6471 vierkante meter, gecentreerd op een grote kamer met een dubbel hoog plafond, het mooie neutrale interieur overspoeld met licht van ramen die de 17'5 ″ muren overspannen. Het huidige ontwerp behoudt de karakteristieke industriële details uit het vorige leven van het pand, wat de weg bereidt voor een glamoureus modern interieur in lijn met de hedendaagse minimalistische smaak. Baanverlichting, spectaculaire moderne kroonluchters en opvallende kunstwerken bieden een overvloed aan inspiratie voor het interieur.

Het hoofdvolume bestaat uit een woonkamer en een volledige eetkamer. Messing en zilveren details zorgen voor elegantie in de gestroomlijnde decors. Vegende ragfijne gordijnen geven de dwalende geest iets te waarderen vanuit elke hoek.

Sculpturen staan ​​langs de muren, hun korte sokkels bieden een uniek evenwicht tegen de hoge plafonds. Op de achtergrond hangen de iconische kroonluchters van Gino Sarfatti uit 1958 boven de tafel.

Deze gezellige ontbijthoek en kleine leefruimte bevinden zich in een meer besloten ruimte en vormen de perfecte ingrediënten voor een informele suite. De groep koperen hangers versterkt de luxe accenten door het hele huis.

De mediaruimte blijft eenvoudig, maar zet de trend van metalen accenten voort. Deze lay-out is praktisch en voelt ontspannen aan, maar elk detail valt op.

Deze keuken reikt tot de industriële wortels van het pand en gebruikt fascinerende stoelen en roltafels om het stalen thema van de apparaten te versterken. De hanglamp bindt alles samen.

Elders versterkt het betonnen decor ook de industriële context. De trappen hebben een donkere en ongepolijste uitstraling - nog een belemmering voor de fabricagecontext van het pand.

Een sculpturale kroonluchter met drie armen van Serge Mouille dient als de primaire algemene verlichting voor deze verfijnde slaapkamer. De zijdeachtige houten wandpanelen achter het hoofdeinde dienen als een goed leeg canvas voor zelfexpressie.

Wat een inspirerend materiaalthema voor een badkamer! Ontspannende crèmetegels brengen warmte op de vloer, versierd met een sierlijk medaillon met een ronde hanger in het midden. De bekende bank is een ontwerp van George Nelson.

De onderste verdieping is een open ruimte met dramatische balken. Het is klaar om een ​​galerij of creatieve ruimte te worden, maar het heeft de botten om alles te worden: kantoor, sportschool, slaapkamers, enz.

Niets zegt 'thuis' als klassieke baksteen.


Bekijk de video: Inside an $11 Million NYC Apartment with SECRET DOOR. Ryan Serhant Vlog #102 (Augustus 2022).